ďťż

Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!

Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!





sylwii21 - 2009-06-01 21:38
Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Po długich poszukiwaniach zamówiłam dzisiaj zespół SK-1 na moje przyszłoroczne wesele. Czy któraś z Was miała go u siebie na weselu lub była na takim gdzie grał? Sprawdzałam w wyszukiwarce forum i znalazłam ze dwie opinie na jego temat, ale byłabym wdzięczna gdyby inne dziewczyny też się wypowiedziały. A tak swoją drogą to czy 3500zł za zespół to dużo w dzisiejszych czasach? Mój narzeczony mówi że tak i dręczy mnie żeby znaleźć coś tańszego... już sama nie wiem. Z góry dziękuję za wszelkie opinie!





ana_01 - 2009-06-01 21:53
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Cytat:
Napisane przez sylwii21 (Wiadomość 12570174) Po długich poszukiwaniach zamówiłam dzisiaj zespół SK-1 na moje przyszłoroczne wesele. Czy któraś z Was miała go u siebie na weselu lub była na takim gdzie grał? Sprawdzałam w wyszukiwarce forum i znalazłam ze dwie opinie na jego temat, ale byłabym wdzięczna gdyby inne dziewczyny też się wypowiedziały. A tak swoją drogą to czy 3500zł za zespół to dużo w dzisiejszych czasach? Mój narzeczony mówi że tak i dręczy mnie żeby znaleźć coś tańszego... już sama nie wiem. Z góry dziękuję za wszelkie opinie! Myślałam, że się zdecydowaliście na Walter Band, bo pytalaś o nich..Co do SK-1 to nie wiem nic, a to ten drugi skład Simona czy coś kręce? 3500 to taka średnia cena, ja płace 3000. Są droższe zespoły i tańsze..W wiekszych miastach wiadomo, że to więcej kosztuje..



sylwii21 - 2009-06-01 22:05
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Byłam zdecydowana na Walter Band, ale posłuchałam demo z ich strony jak śpiewają na żywo i mam wrażenie że wokalistka trochę fałszuje podczas występów, poza tym nie wiem jak zespół bawi gości... Natomiast wczoraj poczytałam forum i znalazłam jeszcze SK-1, ze strony wyglądają fajnie i są filmiki z wesela, no i jestem bardziej przekonana do tego drugiego. Tak, jest to zespół Simona, nic nie kręcisz:-)
Chciałam się jeszcze tylko upewnić czy podjęłam właściwą decyzję;)

No wlasnie ja tak myślę że 3500zł to taka średnia cena, bo z kolei mój narzeczony mówi że wszyscy jego znajomi i rodzina zamawiają zespoły za średnio 2500zł (ma w tym roku ok 5 wesel ze swojej strony). Problem jest w tym że ja w tej chwili nie jestem w Polsce i nie mam możliwości umówić się z zespołem na jakąś próbkę muzyczną i muszę całkowicie polegac na internecie:(



maggie123 - 2009-06-02 14:10
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Cytat:
Napisane przez sylwii21 (Wiadomość 12570174) Po długich poszukiwaniach zamówiłam dzisiaj zespół SK-1 na moje przyszłoroczne wesele. Czy któraś z Was miała go u siebie na weselu lub była na takim gdzie grał? Sprawdzałam w wyszukiwarce forum i znalazłam ze dwie opinie na jego temat, ale byłabym wdzięczna gdyby inne dziewczyny też się wypowiedziały. A tak swoją drogą to czy 3500zł za zespół to dużo w dzisiejszych czasach? Mój narzeczony mówi że tak i dręczy mnie żeby znaleźć coś tańszego... już sama nie wiem. Z góry dziękuję za wszelkie opinie! 3500 to normalna cena w Lublinie, taka średnia półka. pewnie, że można coś tańszego znaleźć ale to już raczej spoza Lublina
tak serio, to najważniejsze żeby zespół dobrze bawił gości, nie robił długich i częstych przerw zarówno na jednego, jak i między piosenkami. a to, że nie śpiewają czysto... ech.. super wokal był początkowo dla mnie priorytetem, ale doszliśmy z tż to wniosku, że ludzie będą się bawić, nawet jak nie będą idealnie śpiewać. muszą dobrze zabawę poprowadzić przede wszystkim





miruni - 2009-06-19 21:39
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Zastanawiałam się przez chwilę nad tym zespołem, ale dla mnie najlepszy jest zespół Gwinea z Panią Gabrielą na wokalu.



qazwsxed - 2009-06-20 10:01
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Cytat:
Napisane przez sylwii21 (Wiadomość 12570174) Po długich poszukiwaniach zamówiłam dzisiaj zespół SK-1 na moje przyszłoroczne wesele. Czy któraś z Was miała go u siebie na weselu lub była na takim gdzie grał? Sprawdzałam w wyszukiwarce forum i znalazłam ze dwie opinie na jego temat, ale byłabym wdzięczna gdyby inne dziewczyny też się wypowiedziały. A tak swoją drogą to czy 3500zł za zespół to dużo w dzisiejszych czasach? Mój narzeczony mówi że tak i dręczy mnie żeby znaleźć coś tańszego... już sama nie wiem. Z góry dziękuję za wszelkie opinie! uważam, że 3 500 zł za zespół to taka średnia cena , wiadomo są też droższe zespoły. ja na swoje własne wesele chciałabym Simona, moim zdaniem wokalistka ma jeden z najlepszych głosów w Lublinie. Co do SK-1 myślę, że możesz być spokojna, grali u mojej koleżanki i mówiła mi, że było bardzo fajnie. Życzę powodzenia w dalszych przygotowaniach :cmok:

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez miruni (Wiadomość 12845026) Zastanawiałam się przez chwilę nad tym zespołem, ale dla mnie najlepszy jest zespół Gwinea z Panią Gabrielą na wokalu. O i nasza kochana Pani Gabrysia się odnalazła :hahaha:o jak miło, że Pani do Nas zajrzała, pozdrawiam gorąco ;) widzę, że założyła Pani new konto, bardzo fajnie:-) ( wystarczy tylko kliknąć na Pani login i już mamy całą listę Pani postów, wszystkie to kryptoreklama zespołu Gwinea, czyżby klienci przestali dzwonić?uuu, jaka szkoda) proszę tylko nie oczerniać innych zespołów, bo na to nie zasługują a co do Pani osoby to szkoda mi słów...



sylwii21 - 2009-06-22 00:32
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Dziekuje za opinie o SK-1. Na szczęście wybó zespołu mam ju za sobą i ostatecznie zdecydowałam się na zespół DSM. Grają w nim znajomi mojego narzeczonego i biorą 1800zł za 12 godzin, widziałam płytę DVD z ich wesela i jestem zadowolona, więc uważam że za przyzwoitą cenę można znaleźć dobry zespół tylko trzeba naprawdę mocno się rozglądać;) Tak czy siak, ja juz mam zespół na swoje wesele:) Jeszcze jedno, zespół Simon grał u mojego kuzyna na weselu jakieś 2 tygodnie temu (niestety nie mogłam na nim być) ale moja mama powiedziała że rwelacja więc jeśli ktoś się zastanawia nad tym zespołem to chyba mogę go polecić w imieniu mojej mamy:bunia:



klarnetos - 2009-06-22 20:12
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Cytat:
Napisane przez miruni (Wiadomość 12845026) Zastanawiałam się przez chwilę nad tym zespołem, ale dla mnie najlepszy jest zespół Gwinea z Panią Gabrielą na wokalu. No proszę. Pani Gabriela chciała sobie sama śpiewać na swoim weselu z własnym mężem?
Uważajcie dziewczyny, użytkownik miruni to to samo co Gabriela j - wokalistka zespołu Gwinea (dostała bana za kryptoreklamę, podszywanie się pod kogośinnego i chamstwo - więcej w wątku "Ostrzegam przed zespołem Gwinea z Lublina")



monia1199 - 2010-03-05 10:56
Dot.: Zespół SK-1 z woj.lubelskiego, proszę o opinie!
  Szkoda, że nie zdecydowałaś się na Walter Band. O Sk-1 słyszałam tylko tyle, że go nie polecają ale dlaczego nie wiem, tyle przeczytałam w internecie. Z tego co wiem to Walter Band zmienił wokalistkę :-) i już nie ma fałszu :-) jak to powiedziałaś .W skrócie byłam na weselu z tym zespołem i mogę go polecić Fajni ludzie i grają muzykę na poziomie. Goście byli zachwyceni :-) Ja polecam :-)